+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com

Градежната галантерија

Градежната галантерија е пропратна за секој објект кој е од функционалнален карактер и придонесува на финалниот изглед.

Од градежна лимарија се изработуваат: олуци, држачи за олуци, опшивки, ветер лајсни, иксни, парапети, прозорски банци, ували, слемиња, снегобрани, лизгавци итн.

Истата се изработува по Ваши димензии (по цртеж) и должини според Вашиот објект.
Воедно нудиме и ламперија лим која има повеќе намени, како за странично покривање, за врати, симс и калканско покривање.

Градежна лимарија галерија