+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com

КТ-15

Профилно ребро со страна на трапез 20мм и двојно појачување.
Идеално за помали површини и површини со голем пад и како фасадно декоративно ребро.
Зависно од желбата и визуелниот ефект поставувањето на фасадниот може да биде хоризонтално, вертикално или пак обратно.

Исто така оваа профилација се користи за хали и магацини за кровно внатрешно покривање, кое служи за маскирање и заштита на кровната изолација и кровната конструкција.

КТ-15 галерија