+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com

КТ-25 Висока профилација

Профилно ребро со страна на трапез 30мм и појачување помеѓу ребрата.

Оваа профилација има широка примена во градежништвото и е идеална профилација за куќи, викендици, згради, настрешници, магацини , хали и други објекти.

Исто така е идеален и за објекти кои имаат покрив со повеќе баxи или косини, бидејќи лесно може да се користи истиот лим со ротации на различни површини, со што се заштедува.

Воедно економичноста се однесува и на заштеда во констукцијата, бидејќи лимот е многу полесен од останатите покривни материјли, како и што овозможува надолжно покривање во целост од билото до олукот по Ваша должина.

КТ-25 галерија