+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com

КТ-35

Профилно ребро со страна на трапез 40мм и двојно појачување.

Со огромна примена на кровно покривање на хали со големи распони како и на планинарски домови каде во зимскиот период има и голема снежна покривка.

КТ-35 галерија