+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com

Ќерамида лим

Уна лим во форма на ќерамида ја задржува естетиката со имитација на класичните покриви со тоа што должината е по Ваше барање. Односно според Вашите димензии може да одберете опција должина во целост од билото до олуците или пак модуларна градба со многу мал преклоп во должина, во два или повеќе дела.

За уште побрза услуга Ви нудиме табли Уна од лагер кои се со ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ и идеални за брза и модуларна градба, и подигање веднаш.

Лимот Уна која е идеален за оние кои сакаат класичен изглед со избор на стандарните бои (трула вишна, теракота, кафена и зелена боја) кои соодветсвуваат со традиционалниот изглед. А оние кои сакаат модернистички изглед ги бираат сребрена, бела, сина, светло црвена боја.

Растојанието на пречките на кои се поставува истиот е 35 cm.

Ќерамида лим галерија