+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com

Llamarinë tjegul

Llamarina Una në formë të tjegullës e ruan estetikën me imitim të kulmeve klasike me atë që gjatësia është sipas kërkesës tuaj.

Gjegjësisht sipas dimenzioneve tuaja mundeni të zgjedhni opcjon gjatësi në tërësi
nga kulmi deri tek olluku ose ndërtim modular me parakalim të vogël në gjatësi, në dy ose më tepër pjesë.
Për shërbim më të shpejtë ju ofrojmë panelet Una nga rezervat të cilat janë me çmime promovuese dhe ideale për ndërtim të shpejtë dhe modular, dhe ngritje të menjëhershme.

Llamarina Una e cila është ideale për ata që preferojnë pamje klasike me zgjedhje të ngjyrave standarde (vishnje e erët, terakota, kafe dhe e gjelbër) të cilat korespondojnë me pamjen tradicjonale. Ndërsa ata që preferojnë pamje moderne i zgjedhin ngjyrat: argjend, e bardhë e kaltër dhe e kuqe e hapur.
Distanca e pengesave në të cilat vendoset e njëjta është 35 cm.

Llamarinë tjegul галерија