+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com

Makare

Shitje e makareve me trashësi dhe gjerësi, prodhues dhe ngjyra të ndryshme.Punojmë vetëm kategori të parë.
Ngjyra në dispozicjon: RAL 1015, RAL 3009, RAL 3020, RAL 5010, RAL 6005, RAL 8004, RAL 8017, RAL 8019, RAL 9002, RAL 9006, RAL 9007.

Makare галерија