+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com
previous arrow
next arrow
Slider

MIRË SE ERDHËT

Kobra-Т Përzemërsisht ju falemnderon që ndatë kohën tuaj të vlefshme. Në ndërkohë ne do të dëshironim të ju paraqesim punën tonë dhe produktet që ne ofrojmë në treg.
Kobra-Т është themeluar si 100% pronësi private që nga viti 1991. Gjithashtu puna jonë mbi 25 vjet dhe qëndrueshmëria në treg bazohet në avancim të vazhdueshëm të teknologjisë, cilësë, çmimit më të volitshëm dhe shpejtësisë së punës së prodhimeve që çoi në përmbushje të gjitha kërkesave tuaja.

Kompania meret me aktivitete në fushën e metalurgjisë, dmth me tregëti shumicë dhe pakicë të llamarinës dhe prodhimin e llamarinës në ndërtimtari. Si produkte të fundme ajo ofron çati dhe fasada nga fletë të thyera të llamarinës, që punohen në linjat tona më moderne të prodhimit/ makinave
(КТ-35; КТ-25; КТ-15, panele dhe Una 25- formë tjegulle) si dhe prodhime komplementare nga llamarina (ollukë, mbulesa kundër erës, mveshje, mbajtës të borës, etj.) të cilat përpunohen në presa moderne dhe dixhitale. Të njejtat prodhime punohen sipas dimenzjoneve, ngjyrës dhe dëshirës së blerësit. Njëkohësisht bëjmë shitjen edhe të makareve me shumicë.

Posedojmë punëtori të përbërë nga më shumë makina lineare me profile të ndryshme, forma e të cilave është projektuar posaçërisht për ngarkesa të mëdha të llamarinës për çati dhe gjithashtu me presë dixhitale që i jep saktësi të madhe të gjitha elementeve tjera të llamarinës për ndërtimitari të cilat plotësojnë estetikën e çdo objekti.

Ne gjithashtu kemi pikë transportit nga i cili mundësohet ngarkimin i shpejtë i mallrave, dhe kemi makina me të cilat ju ofrojmë mundësi për dorëzim deri në objektin tuaj.
Pranija shumë vjeçare në treg është një garanci për cilësisë dhe besim që vazhdimisht e ofrojmë.