+389 2 2700 801 | kobra_marjan@yahoo.com

Pajisje ndërtimi

Pajisje të ndërtimit janë shoqëruese për çdo objekt me karakter funkcional dhe kontribuon në pamjen finale.
Nga llamarina ndërtimore punohen: ollukë, mbajtës për ollukë, mveshje, mbulesa kundër erës, lajsna ikse, parmakë, banakë të dritareve, zgavra, kulme, mbajtës të borës, rrëshqitës etj.

E njejta punohet sipas dimenzioneve tuaja (sipas vizatimit) dhe gjatësi sipas objektit tuaj.
Gjithashtu ofrojmë panele llamarinë e cila mund të gjejnë përdorim të ndryshëm, si për mbulesa anësore, për dyer, çati me maje dhe ngjitje me mur anësor.

Pajisje ndërtimi галерија